Bowl van vers fruit: lekker en gezond! 
Wat is er leuker dan zelf je drankje scheppen uit een grote ouderwetse bowlschaal? Vandaag deel ik mijn favoriete bowlrecept met je. De hoeveelheden hangen af van hoeveel je wilt maken, voor een grote kom vol heb je genoeg aan de hoeveelheden hieronder: 2 liter Appelsap 3 appels 2 bananen 100 gram druiven doosje aarbeien 2 manderijnen 2 sinaasappels 2 peren citroensap Schil het fruit, de appels rasp je, de bananen snijd je in plakjes, de druiven halveer je, manderijn en sinaasappel in partjes en de partjes in stukjes, de peren in kleine blokjes. Kleine aardbeien halveren, grotere in plakjes. Doe al het fruit bij elkaar in een bowlschaal (of een andere kom), besprenkel het met citroensap om verkleuren tegen te gaan. Schenk het sap er bij tot het fruit ongeveer 2 cm “onderwater” staat. Je kunt voor deze verse bowl natuurlijk ook diepvries fruit gebruiken, zorg dan wel dat het fruit ontdooit is voordat je de bowl serveert. Mijn recept is natuurlijk een richtlijn, gebruik vooral fruit dat je lekker vindt zodat je zeker weten smult van je bowl. GENIET ER VAN! Tot morgen! |